Tim en Sharon

Hartman-24722 juni was het dan ein-de-lijk zover, de grote dag van Tim en Sharon!
Wat was het een koude, maar vooral mooie dag.

Het begon heerlijk vroeg bij Sharons vader thuis. Een relaxte omgeving en voor mij heel praktisch aangezien ik binnen 1 minuut lopen bij Tims ouderlijk huis was. Zo kon ik Tim en Sharon beide vastleggen tijdens het aankleden voor deze mooie dag!

’s Ochtends was het ontzettend koud, maar dat mocht de pret niet drukken. Eerst maakten we een mooie wandeling door de Wilgentuin in de Biesbosch en daarna zijn we ook nog op bezoek geweest bij Sharons werk: Kinderdagverblijf Buitenspel! Allemaal super lieve kindjes en collega’s stonden het bruidspaar vol verwachting op te wachten. Super lief!

’s Middags gingen we naar Fort Altena voor de ceremonie. Dat pakte door het weer iets anders uit dan gepland. Een mooie buiten ceremonie was gepland, maar in de regen trouwen is ook niet heel praktisch. De medewerkers van Fort Altena waren echte helden en hebben de complete setting binnen 20 minuten naar binnen verhuist!

Na de ceremonie was het tijd voor de groepsfoto’s. En als je zo’n hechte vriendengroep hebt zoals Tim en Sharon, dan is dat een feestje. Een lekkere dolle boel en Tim werd zonder pardon door de heren de lucht in gegooid (en weer opgevangen natuurlijk ;))

Lieve Tim en Sharon ik wil jullie heel erg bedanken voor het vertrouwen en de eer dat ik jullie mooie dag mocht vastleggen!

Tim en Sharon Hartman 22-06-2018

Een speciaal dankwoordje gaat uit naar Renko, mijn steun en toeverlaat op deze dag. Omdat ik 30 weken zwanger was, moest hij mijn tas dragen en ondertussen schoot hij ook nog wat foto’s mee. Wat een held!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s