Cityshoot

Sinds een tijdje is mijn hobby, fotograferen, steeds meer mijn ‘werk’ aan het worden. Werk tussen aanhalingstekens, want het voelt totaal niet als werken.

Zeker als het een shoot is met vrienden! Albert en ik zijn al ongeveer 15 jaar vrienden en op onze bruiloft nam hij zijn nieuwe vriendin, Elise, mee. Nu zijn we 6 jaar verder en zijn ‘nieuwe vriendin’ is nu alweer eventjes zijn vrouw. Voor mij heel leuk om een stel dat ik goed ken, voor de lens te hebben. En zeker in het mooie Amersfoort!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s