Henri & Janneke

De laatste bruiloft van 2019 begon vroeg. Om iets voor 7 uur ’s ochtends, stapte ik bij Janneke thuis binnen. Er hing een hele relaxte sfeer en er was geen enkel spoortje van zenuwen te bekennen bij Janneke. En dit bleef zo tot Henri (ietjes te vroeg) aankwam.

Henri kwam in zo’n ontzettende gave auto aan! Een oude Mustang. Wie mij een klein beetje kent, weet dat ik gek ben op mooie oldtimers en ik kan dan oprecht zo blij worden als het bruidspaar in een oldtimer rijdt op hun dag!

Na een mooie first look, vertrokken we naar de Soda fabriek in Schiedam voor de fotoshoot. Een oud gebouw met een paar mooie vertrekken met natuurlijk licht. Ideaal voor als het regent, al was dat helemaal niet nodig! Het weer was namelijk super. Weliswaar wat koud, maar het zonnetje scheen heerlijk.

Na de fotoshoot was het zover om te gaan trouwen! In een prachtige bordeaux rode kamer vond de ceremonie plaats. Henri en Janneke deelden hun geloften met elkaar en na de toespraak van de trouwambtenaar werden de ringen gewisseld, er werd gekust en de akte werd ondertekend. Eindelijk officieel man en vrouw!

Daarna vertrokken we naar de kerk en was het tijd voor de groepsfoto’s. Het was ondertussen bewolkt geworden en een stuk kouder. Ik heb nog nooit zo snel alle groepsfoto’s gedaan. Iedereen stond te bibberen van de kou en het meeste nog Janneke die daar in haar prachtige jurk stond. Een bruidsjurk is namelijk niet gemaakt van de dikste stof.. ;)

Na de kerkdienst vertrokken we naar de laatste locatie waar het diner en het feest zou plaats vinden. Er werd getoast en geproost en toen was het tijd voor mij om naar huis te gaan. Het was een prachtige dag om op terug te kijken en een mooie afsluiter van 2019.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s