Thuis foto challenge

Veel mensen zitten door het corona virus thuis. Sommigen kunnen vanuit huis werken, maar anderen misschien weer niet en dan kunnen die drie weken erg lang lijken. Ik probeer alle dingen die op mijn pad komen altijd met een positieve mindset te benaderen. En hoe deprimerend deze situatie ook is, ik bekijk het positief.

En hoe kunnen we onze (vrije) tijd thuis benutten? Natuurlijk kunnen we uren series bekijken, maar zelfs dat wordt een keer teveel. Dit is een hele mooie tijd om je creativiteit een boost te geven! Wist je trouwens dat wanneer we creatief bezig zijn dat onze stresslevels verlaagd?

Deze challenge duurt drie weken. Iedere week zijn er 5 opdrachten die je kunt uitvoeren. Ik heb er expres geen dagen bij gezet zodat je ze eventueel kunt switchen als dat beter uitkomt. De volgorde hoeft dus niet perse aangehouden te worden zoals het er staat.

Dit is ook een erg leuke challenge om te doen met kinderen!

Je kunt deze challenge doen met een camera, maar ook gewoon met je telefoon. Wat je gebruikt maakt niet uit. De beste camera, is de camera die je bij je hebt.

Succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s