Dit zijn 5 van mijn favoriete fotografie gerelateerde spullen. Ik weet dat er een hoop mensen mij volgen die zelf fotografen zijn of mensen kennen die fotograaf zijn. Misschien heb je inspiratie nodig voor jezelf of juist voor iemand anders en wie weet kan mijn lijstje je daarmee helpen!

(Klik op de titels van de producten als je naar de site wilt waar ze de producten verkopen).

50 mm 1.8 lens
Dit is de ultieme lens voor de beginnende (portret) fotograaf. Niet duur en hele mooie scherptediepte. Dit was de eerste lens die ik aanschafte voor mijn eerste spiegelreflex camera en na al die jaren zit hij nog steeds in mijn cameratas!

Ona The Bowery Messenger Bag
Deze tas heb ik sinds een paar maanden en hij gaat nu elke shoot mee. Het is niet zozeer een grote tas, maar ik vind het fijn om er een extra lens in mee te nemen, mijn batterijen erin te doen en mijn portemonnee en sleutels. Zo hoef ik nietmijn mega grote en zware cameratas continue op mijn rug te hebben. En hij is super mooi en verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.

Peak Design Slide Camerariem
Deze strap zit standaard aan mijn camera vast als ik geen bruiloften fotografeer. Je kan deze riem in lengte verstellen. Zo kun je hem als ‘standaard’ nek strap gebruiken, maar ook als schouderriem. En door het super handige design, heel makkelijk van de camera los te klikken. Ook in het zwart verkrijgbaar, dus voor ieder wat wils!

Our Planet fotoboek
Misschien heb je al de geweldige serie ‘Our Planet’ gezien op Netflix. Mocht je fan zijn van de serie, schaf dan zeker dit fotoboek aan!

Dual camera strap

Dual Camera Strap
Een echte musthave in mijn camera tas. Zonder deze strap ga ik de deur niet uit naar een bruiloft. Je kan twee camera’s tegelijk bevestigen en ze ‘hangen’ dan op je heupen. Het scheelt enorm voor je rug en je kan je handen heel makkelijk vrij maken zonder je camera’s weg te leggen. Plus hij staat super stoer!