sarinadekkerphotography-305
joeloes-442
Bas + Floor-16
sarinadekkerphotography-142
sarinadekkerphotography-236-kopie
sarinadekkerphotography-83

Vorige
Volgende

Weddings, engagements & love


Storytelling Bruidsfotograaf


Download trouwbrochure 2022
 

 


So this is me,

 

 

 

 

Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door verhalen. Ik was zo’n meisje dat ’s avonds laat onder het dekbed met een zaklampje haar boeken aan het lezen was terwijl ze eigenlijk allang had moeten slapen. Later kwam daar ook de liefde voor visuele verhalen bij. Van films, series en documentaires kan ik enorm genieten. Mijn liefde voor fotografie begon al vroeg. Ik keek als tiener al met grote ogen naar mensen met een ‘grote’ camera en wat wilde ik er graag zelf één! En nu ben ik zelf zo’n ‘mens met een grote camera’. Ik zou niet anders meer willen!

 


 

Sarina Dekker Photography | Werkendam, Nederland