Margreet en Joël

Locatie

Bruidsjurk

Visagie

Bloemen

Videograaf

Een bruiloft shoot tijdens golden hour.

Een tijd terug ontving ik een berichtje van Margreet: Zij en Joël moesten mij helaas als hun fotograaf annuleren i.v.m. de 30 personen regel die opdat moment gevolgd moest worden door de gevolgen van het covid-19 virus. Niet alleen baalden zij ervan, maar ik ook. Ik kijk altijd erg uit naar bruiloften om die vast te leggen en dit was helaas niet de eerste bruiloft van het jaar die geannuleerd werd. Ik opperde het idee om op de dag zelf alsnog een moment vrij te maken om te gaan shooten. ‘Al is het maar een uurtje’ zei ik.

Na een aantal dagen ontving ik een berichtje dat ze dat een heel leuk idee vonden! En zo reed ik op een mooie warme en zonnige avond in mei richting de Soesterduinen om daar dit prachtige bruidspaar alsnog vast te leggen op hun mooie dag tijdens golden hour.

Waren ze niet prachtig?