Mathijs en Channa

Locatie

Bruidsjurk

Visagie

Bloemen

Videograaf

Momenteel kunnen veel bruidsparen hun bruiloft niet vieren zoals ze dat eerst voor ogen hadden. Zo ook Mathijs en Channa.

Dan doen we het toch gewoon lekker in twee keer?

Groot gelijk! En zo stapte ik op 17 juli 2020 in de auto richting Channa. Ik kwam binnen in de keuken en Channa was samen met haar zus bezig om haar make-up aan te brengen. Haar haren waren al gedaan en wat was ze al mooi!

Na een klein half uur kwam Mathijs aan in een super stoere Porsche! Na de eerste ontmoeting reden we een klein stuk om een korte shoot te doen. Channa en Mathijs hadden nog niet hun ‘echte’ jurk en pak aan, maar ze waren er daar zeker niet minder mooi om. En om van deze dag een echte corona bruiloft te maken werden er twee Corona biertjes tevoorschijn getoverd. Proost!

Na de shoot vertrokken we naar Vianen, waar de ceremonie zou plaats vinden. We kwamen een klein beetje in tijdnood en ik moest zelfs een stuk rennen omdat ik mijn auto een stuk verder weg moest parkeren, maar goed dat hoort ook bij dit vak toch?

Van de gemeente mochten er niet al teveel mensen aanwezig zijn, maar buiten stonden er ook nog een hoop familie en vrienden om er alsnog bij te zijn als ze naar buiten kwamen als getrouwd stel. Super lief!

Volgend jaar vind deel twee plaats en ook dan mag ik er weer bij zijn. Ik heb er nu al zin in!

Lieve Mathijs en Channa, van harte gefeliciteerd!