Robin en Robin

Locatie

Bruidsjurk

Visagie

Bloemen

Videograaf

Deze dag mocht ik naar Zuid-Limburg om de bruiloft van Robin en Robin vast te leggen. In de loop naar deze bruiloft heb ik meerdere malen de vraag gekregen hoe ze bij mij terecht waren gekomen. Maar dat is dus het mooie van internet, iedereen kan alles vinden! Voor mij dus ook heel erg leuk, want zo kom ik op plaatsen waar ik zelf niet snel zou komen.

Ik hoefde gelukkig pas aan het einde van de ochtend bij Robin te zijn en ik hoefde dus niet al te vroeg weg, omdat ik toch een kleine twee uur in de auto zou moeten zitten.

Wat was het deze dag mooi weer! De dagen ervoor had het alleen maar geregend, dus dit was echt een cadeautje.

Ik kwam aan en Robin was grotendeels al aangekleed. Ik maakte foto’s van de manchetknopen en houten strik (stoer!) die ik op de vloer had gelegd bij het raam. Meteen kwamen 2 van de 3 maine coons die Robin en Robin hebben aangelopen om eens nieuwsgierig te snuffelen aan de details en mijn camera. Als je mij persoonlijk kent, dan weet je dat ik heel erg veel van katten en honden hou, dus ik vond het totaal niet erg dat ze rond liepen en vond het juist leuk om ze erbij op de foto te zetten!

Na snel mijn koffie op te hebben gedronken vertrok ik naar de andere Robin. Die zat heerlijk relaxed in de keuken terwijl ze werd opgemaakt door Paula. Nadat ze er tip top uitzag, was het tijd om haar jurk aan te doen. Ik maakte nog wat foto’s van Robin in de achtertuin en was het tijd om te vertrekken naar het Clemenskerkje. Robin werd door haar vader de kerk binnengebracht en dit was meteen ook het moment dat ze elkaar voor het eerst zagen. Wat was het bijzonder om mee te mogen maken!

Na de ceremonie vertrokken we naar het Biesenhof om daar de rest van de dag door te brengen. De bruidstaart en vlaai werden aangesneden en het was heerlijk!

Hierna maakte we buiten nog wat foto’s met de gasten. Toen we daarmee klaar waren liepen Robin en Robin en ik naar het natuurgebied dat naast het Biesenhof ligt. Blijkbaar hing er in één van de bomen een schommel en dat is altijd leuk. We begonnen aan de wandeling die af en toe best modderig was, maar het maakte niet uit. Vies wordt de jurk op den duur toch wel en schoenen kunnen we schoonmaken. Kijk, daar hou ik van!

Uiteindelijk kwamen we bij de schommel uit en hadden we prachtig licht omdat de zon al bijna onder was! Zo’n schommel is natuurlijk hartstikke leuk voor foto’s, maar het is ook een leuk moment op de dag zelf! Gewoon met z’n tweetjes lekker schommelen.

Het begon al snel af te koelen en we liepen terug. Tijd om nog een drankje te doen en daarna lekker te gaan eten.

Tijdens het eten stond ik stand-by om de speeches vast te leggen. En daarna was het ook voor mij tijd om te eten.

Na het eten kwamen de eerste avondgasten binnendruppelen en was het tijd om een feestje te gaan vieren! Robin en Robin hadden een ontzettend gave band geboekt, die alles speelde wat je aanvroeg. De band heette Say Keys en is een echte een aanrader voor je bruiloft!

Halverwege de avond was het voor mij tijd om, nee niet naar huis te gaan, maar naar mijn AirBnB. Na zo’n lange dag had ik niet zo’n zin om 2 uur terug te rijden naar huis en ik had vlakbij een heerlijke AirBnB gevonden. Die noem ik hier nog speciaal, mocht je in de buurt van Maastricht een plekje zoeken om te overnachten, klik dan even op deze link.

Wat een heerlijke dag heb ik gehad om op terug te kijken, iedereen was namelijk ook supervriendelijk naar mij toe en volgens mij heeft iedere gast minstens één x gevraagd of ik nog drinken had. Hopelijk was dit niet mijn laatste Limburgse bruiloft!