Killian & Deidre

Locatie

Bruidsjurk

Visagie

Bloemen

Videograaf

20 juni 2020 was de dag van Killian en Deidre. Ik stapte vroeg in mijn auto om naar het ouderlijk huis van Deidre te gaan. Lang te rijden hoefde ik niet, want het was in Werkendam, waar ikzelf ook woon!

Na een relaxte opstart te hebben gehad bij Deidre vertrok ik naar Killian. Die zat nog lekker te ontbijten toen ik aankwam. Na een lekkere kop koffie was het tijd om zijn pak aan te doen. Toen ik die foto´s had hoorde ik in de verte al de auto aankomen. Killian glunderde helemaal en dat was natuurlijk met een hele goede reden: de trouwauto was een Ferrari! Van de meeste mannen toch wel een droom om daar ooit in te mogen rijden, volgens mij.

Daarna was het tijd om naar zijn verloofde toe te gaan. Daar aangekomen volgde een mooie eerste ontmoeting tussen Killian en Deidre. Na wat gegeten te hebben vertrokken we naar kasteel de Haar in Utrecht waar we foto’s gingen maken en waar ook de ceremonie plaats zou vinden.

Zelf was ik er nog niet eerder geweest, maar wat een mooie locatie zeg! Het kasteel zelf is natuurlijk heel mooi, maar de tuinen eromheen ook. Super mooi bijgehouden en heel veel mooie, maar ook verschillende plekken. Een ideale locatie om te trouwen en foto’s te maken.

Na de shoot kwamen de gasten aan en was het tijd om te gaan trouwen! De ceremonie vond buiten in de tuin plaats met een prachtig uitzicht op het kasteel. Uiteraard waren er wel wat aanpassingen, gezien het corona-virus, maar Killian en Deidre waren allang blij dat ze konden trouwen. Zo stonden de stoelen 1,5 meter uit elkaar en moesten we natuurlijk ook onze handen desinfecteren. Veiligheid boven alles. En toen werd er getrouwd!

Na een hele mooie ceremonie vertrokken we naar het huis van Killian en Deidre. Daar werd gegeten, getoast en geproost!

Lieve Killian en Deidre, van harte gefeliciteerd!