Wie ben ik?

Mijn naam is Sarina Dekker, 29 jaar, getrouwd met Renko en samen hebben we twee kids (Tobias en Danique) en een kat en poes (Sammy en Lizzy).

Zolang ik me kan herinneren ben ik al foto’s aan het maken. Eerst met de camera van mijn vader en later met mijn eigen camera. Ik was altijd opzoek naar een creatieve uitlaatklep en die heb ik een paar jaar geleden gevonden in de fotografie!

Ik vind het altijd heel mooi als ik gevraagd wordt voor een bruiloft of een loveshoot. Het is een intiem moment en ik probeer dan ook om jullie verhaal zo goed mogelijk in beeld te brengen. Ik ben dan ook oprecht geintresseerd in jullie verhaal! Hoe lang jullie al samen zijn, hoe jullie elkaar hebben ontmoet en alles daarom heen zoals familie, vrienden en de kleine details!

Mijn klanten zo goed mogelijk helpen met datgene wat ik het liefste doe is mijn grootste prioriteit!

Ik hou ervan om tijd met mijn gezinnetje door te brengen. Lekker met de kids op pad en ’s avonds op de bank samen met Renko een emmertje Ben & Jerry’s leeg eten. Verder hou ik van pizza en chocola en zondag lekker naar de kerk!

Wil je nog meer van me weten? Dat mag hoor; ga naar mijn contact pagina en stuur me een berichtje, een appje mag natuurlijk ook!

Wie weet tot ziens!